Регіональні аспекти збереження та розвитку трудового потенціалу - Семикіна, М. В. (My University, 2010)
Висвітлено окремі результати дослідження стану трудового потенціалу Кіровоградської області. Визначено існуючі проблеми у збереженні та розвитку трудового потенціал області, здійснено прогнозні оцінки. Розроблено рекомендації щодо уповільнення руйнівних тенденцій у розвитку трудового потенціал регіону. The separate results of research of the state of labour potential of the Kirovograd area are reflected. Certainly existent problems in saving and development labour potential of area, the estimations of prognoses are carried out. Recommendations are developed in relation to deceleration of destructive tendencies at development labour potential of region.
Keywords: медико-демографічна криза; трудовий потенціал; розвиток; якість; medico-demographic crisis; labour potential; development; quality