Менеджмент якості продукції виробничого підприємства - Кізіль, Ігор Євгенович; Kizil, Ihor (ЦНТУ, 2025)
Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження організації менеджменту якості продукції на виробничому підприємстві ТОВ "ПРОФІ СТАН", виявлення проблемних аспектів у системі управління якістю та розробка практичних рекомендацій щодо її вдосконалення для підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку сільськогосподарської техніки. The aim of the qualification thesis is to study the organization of product quality management at the manufacturing enterprise LLC “PROFI STAN,” to identify problematic aspects in the quality management system, and to develop practical recommendations for its improvement in order to enhance the enterprise’s competitiveness in the agricultural machinery market.
Product quality management of a manufacturing enterprise
Keywords: менеджмент якості; сертифікація; стандартизація; quality management; certification; standardization