Документування зовнішньо-економічної діяльності підприємства: сучасні підходи та перспективи розвитку - Болюк, Олександр Костянтинович; Bolyuk, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
Актуальність теми зумовлена також активним впровадженням сучасних цифрових технологій в документообіг: електронного підпису, систем електронного обміну даними (EDI), автоматизованих платформ документообігу, що змінює традиційні підходи до оформлення зовнішньоекономічної документації. The relevance of the topic is also due to the active introduction of modern digital technologies into document management: electronic signature, electronic data interchange (EDI) systems, automated document management platforms, which are changing traditional approaches to the preparation of foreign trade documentation.
Documentation of foreign economic activity of an enterprise: modern approaches and development prospects
Keywords: документування; документообіг; електронний документообіг; автоматизація документування; documentation; document flow; electronic document management; documentation automation