Особливості визначення діапазону утримуваних деталей захватними пристроями промислових роботів - Павленко, І. І.; Годунко, М. О.; Pavlenko, I.; Godunko, М. (КНУ, 2011)
Розглядається методика розрахунку діапазону розмірів утримуваних промисловим роботом деталей в залежності від конструктивних параметрів їх захватних пристроїв. Наведено приклад розрахунку діаметраутримуваних деталей більшого від номінального значення. Розкриті питання фізичної реалізації умови утримання деталі з більшими діаметрами та коефіцієнта збільшення діаметра. The method of calculation of range of sizes is examined retained the industrial robot of details depending on the structural parameters of their grippers. The example of calculation of diameter of the retained details is resulted greater from a basic value. The questions of physical realization of condition of withholding of detail with large diameters and coefficient of increase of diameter are exposed.
Features of determination of range of the retained details grippers of industrial robots
Keywords: промислові роботи; діаметри деталей; захватні пристрої; industrial works; diameters of details; grippers