Склад для обробки пар тертя - Дубовик, В. О.; Жулай, О. Ю.; Невдаха, Ю. А.; Пукалов, В. В.; Труш, М. М.; Опря, О. В.; Dubovyk, V.; Zhulai, O.; Nevdakha, Y.; Pukalov, V.; Trush, M.; Opria, O. (Український інститут інтелектуальної власності, 2018)
Склад для обробки пар тертя, який містить оксиди металів та неметалів, який відрізняється тим, що він додатково містить складні оксиди із структурою шпінелі.
Keywords: пари тертя; оксид із структурою шпінелі