Ряди - Гуцул, В. І.; Якименко, С. М. (КНТУ, 2014)
Методичні вказівки та індивідуальні завдання до розділу “Теорія рядів” курсу вищої математики. По кожній темі коротко наведені основні теоретичні положення та розглянуті приклади на розв’язування типових завдань. Дані рекомендації по організації навчального процесу за кредитно-модульною системою. Орієнтовано на студентів технічних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
методичні вказівки
Keywords: теорія рядів