Перспективи використання біомаси для України - Кравченко, В. І.; Богатирьова, С. П. (КНТУ, 2006)
Енергетика біомаси є однією із найперспективніших векторів відновлюваної енергії у світі. У статті проаналізовано сучасний світовий стан технологій використання рослинної біомаси. Визначено шляхи застосування біомаси в енергетиці України. Energy of biomass is one of the most perspective vectors of renewed energy in the world. The analysis of modern condition of technologies of use the vegetable biomass is organized in the article. The ways of application the biomass in energy of Ukraine is marked.
Keywords: енергетична залежність; відновлювана енергетика; біомаса; технології