Оцінка надійності машин та шляхи її підвищення - Дудніков, І. А.; Dudnikov, I. (КНТУ, 2011)
Розглядаються питання надійності машин і шляхи її досягнення. The questions the reliability of machines and ways to achieve it.
Assessment of reliability of machines and ways to improve
Keywords: надійність; ймовірність; відмова; відновлення; коефіцієнт готовності