Державне регулювання процесів корпоратизації в Україні - Поліщук, В. П. (КНТУ, 2005)
В статті розглянута діюча система державного регулювання процесів корпоратизації в Україні та перспективи її розвитку. In the article the operating system of government control of processes of korporatizatsii in Ukraine and prospect of its development is considered.
Keywords: корпоратизація; державне регулювання; ринкова економіка; процеси