Удосконалення методів аналізу податкового навантаження господарської діяльності підприємств - Меліхова, Т. О.; Melikhova, T. (КНТУ, 2010)
У роботі удосконалено методи аналізу податкового навантаження господарської діяльності підприємств. На прикладі підприємств машинобудівної галузі Запорізької області розглянуто застосування методів визначення податкового навантаження. Analysis’ methods of enterprises state activity tax load are improved in the work. Methods of tax load are reviewed on the base of Zaporozhye mechanical engineering enterprises.
Improvement of analysis’ methods of enterprises state activity tax load
Keywords: додана вартість; жива праця; чисельність працівників; аналіз податків; податкове навантаження