Організація внутрішньогосподарського контролю як інструменту ефективного управління комунальним підприємством - Алексєєва, Н. О. (КНТУ, 2006)
У статті досліджуються теоретичні аспекти місця і ролі внутрішньогосподарського контролю, обґрунтовується необхідність його організації як інструменту ефективного управління комунальним підприємством.
Keywords: внутрішньогосподарський контроль; завдання контролю; житлово-комунальне господарство