Досвід впровадження в навчальний процес сучасних компьютерних технологій - (:unkn) unknown (КНТУ, 2016)
Збірник містить матеріали IV Всеукраїнського студентського науково-пракичного семінара, що відбувся 27-28 жовтня 2016 року у м. Кіровограді на базі каферди будівельних, дорожніх машин та будівництва Кіровоградського національного технічного університету.
Keywords: огороджувальні конструкції; дорожні прокриття; проектування автомобільних доріг; засоби САПР в будівництві; AutoCAD; комп`ютерні технології