Автобалансуючий пристрій - Філімоніхін, Г. Б.; Майоров, В. С.; Filimonikhin, H.; Mayorov, V. (My University, 2003)
Автобалансуючий пристрій, що працює на позакритичній швидкості обертання, який містить корегуючі вантажі, вільно насаджені на осі, перпендикулярній валу, який відрізняється тим, що додатково встановлений механізм примусового приведення корегуючих вантажів в нейтральне положення.
Device for automatic balancing
Keywords: ротор; пасивний автобалансир; rotor; passive autobalancer