Облік, оподаткування і контроль в управлінні - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2021)
Представлено матеріали досліджень здобувачів вищої освіти і учнівської молоді з проблем інноваційної моделі соціально-економічного розвитку держави і регіонів; розвитку професій бухгалтера, аудитора, економіста, фінансиста в глобальному економічному середовищі; тенденцій, проблем та перспектив розвитку науки про бухгалтерський облік, облікової методології та практики; проблем та перспектив розвитку системи оподаткування та інформаційного забезпечення формування податкової звітності; стану та перспектив використання інформаційних технологій в обліку, аналізі, аудиті, фінансово-кредитній та маркетинговій діяльності; проблем та перспектив розвитку аналізу та контролю в системі управління.
Accounting, axation and control in management
Keywords: облік і оподаткування; бухгалтерська звітність; податкове стимулювання; фінансова грамотність населення; інноватизація економіки; розвиток ринку цінних паперів; інформаційні технології в аудиті