Сучасний стан та тенденції розвитку банківської діяльності в Україні: виклики і перспективи - Богатирьова, К. Д. (ЦНТУ, 2025)
Досліджується сучасний стан та тенденції розвитку банківської діяльності в Україні.
Keywords: банківський менеджмент; банківська система; аналіз банківської діяльності