Інноваційні підходи до розвитку підприємств агробізнесу в сучасних умовах - Ведмеденко Д. С. (РВЛ ЦНТУ, 2026)
Теза доповіді ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: інноваційні підходи до розвитку підприємств; розвиток підприємств; розвиток підприємств агробізнесу; агробізнес