Суспільно-економічні теорії публічного управління. ОПП «Публічне управління та адміністрування» - Музиченко, А. С.; Глевацька, Н. (ЦНТУ, 2025)
Методичні вказівки розроблені для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» і мають на меті надати цілісне уявлення про розвиток та сучасний стан суспільно-економічних теорій у сфері публічного управління, розкрити основні положення класичних і сучасних управлінських концепцій, а також їхню роль у підвищенні якості публічних послуг, формуванні прозорих, відповідальних та орієнтованих на громадян управлінських структур.
Keywords: публічне управління; адміністрування