Нові завдання в умовах інформатизації менеджменту - Беркут, В. О.; Баранов, В. В. (КНТУ, 2010)
В статті поставленні завдання з інформатизації менеджменту з орієнтацією на розвиток людини. Проблеми взаємовпливу трьох макросистем: особистість — культура — суспільство у нових інформаційно-технологічних умовах потребують пошуку шляхів розв’язання виниклих суперечностей на основі парадигми гуманізації освіти.
Keywords: інформатизація; менеджмент; суспільство; особистість; культура