Конспект лекцій з курсу лінійної алгебри та аналітичної геометрії - Гончаров, В. В.; Гончарова, С. Я.; Філімоніхіна, І. І. (КНТУ, 2011)
Методичні вказівки містять курс лекцій з лінійної алгебри та аналітичної геометрії, теоретичні питання для самоконтролю, задачі та вправи для проведення семінарських занять, індивідуальні та тестові завдання для модульного контролю.
Keywords: лінійна алгебра; аналітична геометрія