Гончар, Т. І.Тегляй, О. М.Gonchar, T.Teglyay, O.2016-02-262016-02-262010Гончар, Т. І. Ресурсозберігаючі технології виробництва свинини, як основа підвищення ефективності галузі / Т. І. Гончар, О. М. Тегляй // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2010. - Вип. 18, ч. 1. - С. 220-225.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/203В статті описано ресурсозберігаючі технології виробництва свинини та основи підвищення ефективності галузі. Це дозволяє збільшити обсяги виробництва свинини, зменшити витрати кормів на одиницю продукції, більш раціонально використовувати основні засоби виробництва, скоротити витрати трудових ресурсів та підвищити конкурентоспроможність продукції. Resursozberigayuchi technologies of production of pork and basis of increase of efficiency of industry are described in the article. It allows to increase production of pork volumes, decrease expenses forage on unit of products, more rationally to use the fixed assets of production, cut down expenses labour resources and promote the competitiveness of products.технологіявиробництвотехнологічний процеcенергоносіїконкурентноспроможністьінтенсивністьРесурсозберігаючі технології виробництва свинини, як основа підвищення ефективності галузіResursozberigayuchi technologies of production of pork, as basis of increase of efficiency of industryArticle