Ресурсозберігаючі технології виробництва свинини, як основа підвищення ефективності галузі - Гончар, Т. І.; Тегляй, О. М.; Gonchar, T.; Teglyay, O. (КНТУ, 2010)
В статті описано ресурсозберігаючі технології виробництва свинини та основи підвищення ефективності галузі. Це дозволяє збільшити обсяги виробництва свинини, зменшити витрати кормів на одиницю продукції, більш раціонально використовувати основні засоби виробництва, скоротити витрати трудових ресурсів та підвищити конкурентоспроможність продукції. Resursozberigayuchi technologies of production of pork and basis of increase of efficiency of industry are described in the article. It allows to increase production of pork volumes, decrease expenses forage on unit of products, more rationally to use the fixed assets of production, cut down expenses labour resources and promote the competitiveness of products.
Resursozberigayuchi technologies of production of pork, as basis of increase of efficiency of industry
Keywords: технологія; виробництво; технологічний процеc; енергоносії; конкурентноспроможність; інтенсивність