Глобальна економіка. Лекція № 1 - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (ЦНТУ, 2019)
Посібник розкриває зміст першої лекції з курсу “Глобальна економіка” для студентів економічних спеціальностей. The manual reveals the content of the first lecture on the course "Global economcs" for students of economic specialties.
Global Economics. Lecture No. 1
Keywords: глобальна економіка; глобалізація; глобалістика; капітал; інвестиції; ВВП; роялті; global economy; globalization; globalistics; capital; investment; GDP; royalty