Наукові записки. Вип. 25. - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2019)
Збірник є науковим виданням, в якому публікуються основні результати наукових робіт викладачів, студентів та магістрантів університету.
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці