Управління ризикозахищеністю підприємства в умовах економічної нестабільності - Беспалов, Іван Андрійович; Bespalov, Ivan (ЦНТУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка пропозицій щодо вдосконалення системи управління ризикозахищеністю ТОВ «ТД «Агроліга» в умовах економічної нестабільності, що сприятиме підвищенню рівня його стійкості, ефективності та конкурентоспроможності. The purpose of the qualification thesis is to develop proposals for improving the risk protection management system of LLC “TD Agroliga” under conditions of economic instability, aimed at enhancing the enterprise’s resilience, efficiency, and competitiveness.
Management of enterprise risk resilience under economic instability
Keywords: ризикозахищеність; ризик-менеджмент; комплаєнс; risk protection; risk management; compliance