Експериментальні методи досліджень та випробовування автомобілів - Красота, М. В.; Кулєшков, Ю. В.; Шепеленко, І. В.; Магопець, С. О.; Бевз, О. В.; Осін, Р. А.; Руденко, Т. В. (ЦНТУ, 2023)
Мета викладання дисципліни "Експериментальні методи досліджень та випробовування автомобілів" полягає у наданні студентам знань з методик, обладнання та засобів, що використовуються при проектуванні, виготовленні та випробовуванні автомобілів, а також підготовці студентів для наукової та інженерної діяльності за спеціальністю 274 Автомобільний транспорт на автотранспортних підприємствах, машинобудівних та ремонтних заводах, проектно-конструкторських і науково-дослідних інститутах. Дані методичні вказівки містять методики експериментальних випробувань вузлів та систем автомобілів.
Keywords: автомобіль; методи досліджень; випробовування