Підвищення ефективності державного регулювання якості життя населення в Україні - Легінькова, Н. І.; Leginkova, N. (КНТУ, 2012)
Статтю присвячено дослідженню сучасного стану використання системи методів та засобів державного регулювання рівня та якості життя населення України. Обґрунтовуються можливі варіанти їх удосконалення під впливом факторів зовнішньої та внутрішньої генези, що мають за мету досягнення цільового рівня показників. The article investigates the current state of use of the methods and means of state regulation of the level and quality of life in Ukraine. Justified by the possible options for their improvement under the influence of factors external and internal origin, aimed at achieving the target level of performance.
Ways of improving state regulation of the level and quality of life in Ukraine
Keywords: якість життя; рівень життя; державне регулювання