Моделі фінансування охорони здоров’я: переваги, недоліки та перспективи розвитку - Третяк, М. О. (ЦНТУ, 2024)
Вивчаються переваги, недоліки та перспективи розвитку сучасних моделей фінансування охорони здоров’я
Keywords: фінанси соціальної сфери; соціальне страхування; медичне страхування