Використання сучасних технологій управління персоналом у формуванні організаційної структури банку - Бережний, Сергій Олегович; Berezhnyi, Serhii (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у розробці стратегічних напрямків трансформації організаційної структури управління АТ «А-Банк» у контексті впровадження сучасних технологій управління персоналом. Для реалізації цієї мети в роботі знайшли розв’язання наступні основні завдання: дослідження теоретичних основ управління персоналом та особливостей побудови організаційної структури банківської установи; оцінка поточного стану та ефективності системи управління персоналом АТ «А- Банк»; здійснення SWOT-аналізу системи управління персоналом у контексті готовності до впровадження сучасних технологій; визначення ключових напрямків трансформації організаційної структури банку у контексті впровадження новітніх HRM-технологій; розробка рекомендацій щодо забезпечення ефективності управління персоналом з використанням сучасних технологій. The purpose of the qualification thesis is to develop strategic directions for the transformation of the organizational management structure of JSC “A-Bank” in the context of the introduction of modern human resources management technologies. To achieve this goal, the following main tasks were solved in the work: study of the theoretical foundations of human resources management and features of building the organizational structure of a banking institution; assessment of the current state and efficiency of the human resources management system of JSC “A-Bank”; conducting a SWOT-analysis of the human resources management system in the context of readiness for the introduction of modern technologies; identification of key areas for transforming the organizational structure of the bank in the context of introducing the latest HRM technologies; development of recommendations.
Using the modern personnel technologies of management in the forming of the bank's organizational structure
Keywords: організаційна структура банку; менеджмент персоналу; технології управління персоналом; organizational structure of the bank; personnel management; personnel management technologies