Збудник резонансних вібрацій спрямованої дії з тілами кочення - Філімоніхін, Г. Б.; Яцун, В. В.; Філімоніхіна І. І.; Олійніченко, Л. С.; Мелешко, Є. В.; Амосов, В. В.; Васильковський, О. М.; Єніна, І. І. (ЦНТУ, 2023)
Збудник резонансних вібрацій спрямованої дії з тілами кочення, що містить електродвигун, основу, вал, порожнистий корпус з кільцевою біговою доріжкою, тіло кочення, масло, що змащує бігову доріжку, причому електродвигун приєднаний до вала, вал встановлений в основу з можливістю обертання, порожнистий корпус жорстко насаджений на вал, тіло кочення встановлене всередину порожнистого корпусу з можливістю кочення по біговій доріжці, який відрізняється тим, що містить аналогічний електродвигун, вал, порожнистий корпус з кільцевою біговою доріжкою, тіло кочення, масло, що змащує бігову доріжку, причому аналогічний електродвигун надає аналогічному валу протилежний напрямок обертання.
Keywords: тіла кочення; вібрації; rolling elements; vibrations