Екологічні проблеми сучасності - (:unkn) unknown (КНТУ, 2007)
Збірка містить тези доповідей, в яких висвітлюються питання розробки та впровадження безвідходних технологій, очищення водного та повітряного середовищ від забруднень, екології популяцій, охорони рослинного та тваринного світу, впливу стану навколишнього середовища на здоров’я населення, соціально-економічних аспектів раціонального природокористування та екологічної безпеки. Для студентів, аспірантів, науковців і всіх, хто цікавиться проблемами захисту навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів.
Keywords: захист навколишнього середовища; здоров’я населення; раціональне природокористування; екологічна безпека; раціональне використання природних ресурсів