Дослідження та програмна реалізація системи для забезпечення конфіденційності інформації з’ємних носіїв - Коваленко, М. (ЦНТУ, 2023)
У статті програмне забезпечення, яке призначено для системи для забезпечення конфіденційності інформації з’ємних носіїв. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи для забезпечення конфіденційності інформації з’ємних носіїв. Об’єктом дослідження є процес для забезпечення конфіденційності інформації з’ємних носіїв. Предметом дослідження є методи для забезпечення конфіденційності інформації з’ємних носіїв. Методи дослідження базуються на методах захисту інформації, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи для забезпечення конфіденційності інформації з’ємних носіїв. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерна інженерія; захисту доступу; з’ємних носії