Вплив глобальних викликів на формування фінансової безпеки аграрних господарств - Фрунза, С. А. (ЦНТУ, 2025)
Вивчається вплив глобальних викликів на формування фінансової безпеки аграрних господарств.
Keywords: фінанси підприємства; фінансовий менеджмент; аналіз фінансових ризиків