Технічне забезпечення збирання льонотрести - Лімонт, А. С.; Limont, А. (КНТУ, 2012)
Наведена методика розрахунків з визначення потреби в навантажувачах рулонів льонотрести та транспортних засобах їх перевезення до льонопереробних підприємств. It also provides a calculation procedure to determine the demand for loading mechanistns and vehicles delivering flax stalk rols to flax process ing factories.
Technical support for flax harvesting
Keywords: льон-довгунець; треста; збирання; навантажування; транспортування; механізація