Оптимізація перехідних режимів руху кранового візка зі змінною довжиною підвісу вантажу - Ловейкін, В. С.; Ромасевич, Ю. О.; Loveikin, V.; Romasevich, Y. (КНТУ, 2009)
В статті приведено спосіб вирішення проблеми усунення коливань вантажу під час пуску візка крана зі змінною довжиною гнучкого підвісу вантажу. В якості критеріїв оптимізації перехідного режиму виступає квадратична різниця прискорень та ривків візка і вантажу. Дається аналіз отриманих результатів та визначаються перспективи подальших досліджень. In article is brought way of the decision of the problem of the eliminating the fluctuations of the cargo on length of the starting the pushcart of the tap with long flexible hang up cargo, which changes. As criterion to optimization of the connecting mode emerge the square-law difference of the speedups and jerk of the pushcart and cargo. It Is given analysis got result and are defined prospects of the following studies.
Optimisation transmit movement modes carts with shift o f suspension cargo
Keywords: оптимізація; крановий візок; перехідні режими руху