Леміш грунторізального інструменту - Аулін, В. В.; Бобрицький, В. М.; Солових, Є. К.; Бісюк, В. А.; Жулай, О. Ю.; Aulin, V.; Bobrytskyi, V.; Solovykh, Y.; Bisiuk, V.; Zhulai, O. (My University, 2007)
Корисна модель належить до сільськогосподарського машинобудування, а саме до робочих органів ґрунтообробних машин. Полезная модель относится к сельскохозяйственному машиностроению, а именно, к рабочим органам почвообрабатывающих машин. The utility model relates to the agricultural machine-building, in particular to working elements of tillage machines.
Keywords: ґрунторізальний інструмент; грунторежущий инструмент; ground cutting tool