Спосіб отримання заданої форми та шорсткості внутрішньої поверхні гільзи циліндрів двигунів - Аулін, В. В.; Лисенко, С. В.; Голуб, Д. В.; Кузик, О. В.; Лівіцький, О. М.; Лізунов, С. М.; Тихий, А. А.; Слонь, В. В.; Aulin, V.; Lysenko, S.; Holub, D.; Kuzyk, O.; et al. (My University, 2009)
Спосіб отримання заданої форми та шорсткості внутрішньої поверхні гільзи циліндрів двигунів за допомогою хонінгування. Задану форму та шорсткість отримують за рахунок використання енергії лазерного променя. A method for obtaining given form and roughness of inner surface of sleeves of engine cylinders by honing. The given form and roughness are obtained due to use of energy of laser ray.