Місце аудиту в системі національного фінансового контролю - Михайленко, О. Г.; Mihaylenko, O. (КНТУ, 2010)
У статті розглянуто різні погляди авторів стосовно формування системної структури фінансового контролю та місця в ній незалежного (аудиторського) контролю. In article describes different views of the authors concerning the formation of a system of financial control and places it in the independent (audit) control.
The place of audit in the system of national financial control
Keywords: фінансовий контроль; класифікація; аудиторський (незалежний) контроль