Стан та динаміка ринку праці на селі Дана - Тарнавський, М. П.; Решитько, Т. В. (КНТУ, 2008)
Дана публікація присвячена розгляду проблем сільського ринку праці, аналізу факторів, що впливають на нього. The present publication considers the problems of the rural labour market, analyses the factors which influence it.
Keywords: сільський ринок праці; сільське населення; зайнятість; безробіття