Зачеплення коліс шестеренної гідромашини без защемленого об'єму - Гнатюк, А. О.; Скібінський, О. І.; Підгаєцький, М. М.; Селєхова, В. М.; Hnatiuk, A.; Skibinskyi, O.; Pidhaietskyi, M.; Seliekhova, V.; Гнатюк, А. А.; Скибинский, А. И.; Подгаецкий, М. М.; Селехова, В. Н. (Український інститут інтелектуальної власності, 2018)
Винахід відноситься до галузі гідромашинобудування, а саме до конструкції зубчатих коліс об'ємних гідромашин і може бути використаний в шестеренних насосах зовнішнього зачеплення із низьким рівнем шуму.