Оцінка фінансового стану підприємства - Лисенко, А. М. (ЦНТУ, 2017)
Методичні вказівки містять рекомендації щодо здійснення оцінки фінансового стану підприємства з використанням системи базових економічних показників, для студентів, які здобувають освітній ступінь «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» - з дисциплін «Теорія економічного аналізу», «Аналіз господарської діяльності», «Економічний аналіз за видами економічної діяльності».
Keywords: бакалавр; облік і оподаткування; аналіз; фінансовий стан