Інформаційна безпека в комп’ютерних мережах - Смірнов, О. А.; Конопліцька-Слободенюк, О. К.; Хох, В. Д.; Смірнов, С. А. (ЦНТУ, 2017)
Основною метою є теоретична та практична підготовка студентів щодо вивчення теоретичних підвалин теорії інформаційної безпеки в комп’ютерних мережах та їх практичних застосувань.
Keywords: антивірус; міжмережний екран; сніффер; IPSec; VPN