Бюджетний устрій та бюджетна система України - Непомняща, С. М.; Кареліна, О. Ю. (КНТУ, 2010)
У статті проаналізовано бюджетний устрій України. Досліджено основні аспекти розвитку бюджетної системи України її сучасний стан та перспективи реформування.