Наукові записки. Вип. 11. Ч. 3. - (:unkn) unknown (КНТУ, 2011)
Збірник є науковим виданням, в якому публікуються основні результати наукових робіт викладачів, студентів та магістрантів університету.
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці