Використання новітніх технологій у процесі навчання польської мови студентів немовних спеціальностей - Мехеда, А. М. (ЦНТУ, 2020)
У тезах проаналізовано, що використання комп’ютерних та інтернет технологій у процесі навчання студентів граматики польської мови може принести багато користі, урізноманітнити та динамізувати навчальний процес. Урізноманітнення форм та методів навчання, перш за все впливає на підвищення мотивацій студентів в навчанні іноземної мови, так як заняття стають цікавими, непередбачуваними та захоплюючими. Правильно підібрані інтернет-портали, програми та інструменти дозволяють викладачеві індивідуалізувати процес навчання, врахувати вікові та розумові здібності кожного студента, що не завжди вдається при використанні традиційних методів навчання. Викладачі та студенти, використовуючи сучасні новітні технології, вдосконалюють свої компетенції, які так необхідні у сучасному світі. Варто також пам’ятати, що для досягнення якісних змін у процесі навчання польської мови студентів не достатньо простої заміни виконання традиційних вправ у підручнику на виконання таких же вправ за допомогою комп’ютера чи телефона. Питання використання новітніх технологій у процесі викладання польської мови потребує подальшої розробки в напрямку виокремлення ефективних методів, інструментів, додатків та інтернет ресурсів.
Use of the latest technologies in the polish language learning students of non language specialties
Keywords: навчання; студент; немовна спеціальність; польська мова; новітні технології; викладання