Проблеми статево-вікової структури населення України (соціологічні аспекти пенсійної реформи) - Римар, С. П.; Потапчук, Т.; Rymar, S.; Potapchuk, T. (КНТУ, 2010)
В статті описано дослідження щодо статево-вікової структури населення, а також вплив сучасного демографічного стану населення в Україні. Проблеми співвідношення між віковими групами людей. Зростання рівня навантаження на населення працездатного віку. Подано статистичні дані дослідження Визначення фінансового регулювання пенсійного віку, а з іншого — необхідність врахування психологічного фактору. This paper describes research on sex-age structure and the impact of contemporary demographic situation in Ukraine population. Problems of correlation between the age groups of people. Growth in load on the working age population. Statistical data of the study definition of financial regulation of pension age and on the other - the need to take into account the psychological factor.
Problems of sex-age structure of population of Ukraine (sociological aspects of pension reform)
Keywords: статево-вікова структура; пенсійний вік; фінансове регулювання; соціально-демографічний стан; старіння населення; навантаження