Оцінка стану атмосферного повітря в м. Кропивницький методом біоіндикації - Губенко, Юлія Миколаївна; Gubenko, Yulia (ЦНТУ, 2023)
У даній кваліфікаційній бакалаврській роботі здійснено оцінку стану атмосферного повітря міста Кропивницький методом біоіндикації. Метою роботи є оцінка стану атмосферного повітря методом біоіндикації з використанням деревних рослин. В процесі виконання поставленої задачі досліджені екологічні проблеми, пов’язані з забрудненням атмосферного повітря в районі регульованого перехрестя. Проведено дослідження щодо оцінки стану повітря за допомогою рослин. In this bachelor's thesis, the state of the atmospheric air in the city of Kropyvnytskyi was assessed by bioindication. The aim of the work is to assess the state of atmospheric air by bioindication using woody plants. In the process of fulfilling this task, the environmental problems associated with air pollution in the area of the regulated intersection were investigated. A study was conducted to assess the state of the air using plants.
Assessment of the state of atmospheric air in Kropyvnytskyi by bioindication method
Keywords: атмосфера; забруднення; біоіндикація; atmosphere; pollution; bioindication