Стенд для перевірки ресурсу шестеренних насосів - Павлюк-Мороз, В. А.; Осін, Р. А.; Чабанний, В. Я. (КНТУ, 2008)
В запропонованій статті приведено конструкцію і принцип роботи енергозберігаючого стенду для перевірки ресурсу шестеренних насосів. In the offered article a construction and principle of work of енергозберігаючого stand is resulted for verification of resource of cog-wheel pumps.
Keywords: довговічність; ресурс; шестеренні насоси; тиск; частота обертання