Напрямки вдосконалення тарифної системи оплати праці у сфері охорони здоров’я - Кизима, І. С. (КНТУ, 2006)
У статті розглядаються засади організації оплати праці медичних працівників на основі Єдиної тарифної сітки, визначаються основні її недоліки та протиріччя, пропонуються шляхи їх вирішення. In the article the principles of health staff remuneration on the basis of Unified tariff net are considered, its main drawbacks and contradictions are determined, the ways of their solving are proposed.
Keywords: оплата праці; Єдина тарифна сітка; диференціація посадових окладів; стимулювання