Банки як професійні учасники фондового ринку - Корноухова, К. С.; Ткачук, Н. М. (ЦНТУ, 2024)
Вивчаються банки як професійні учасники фондового ринку.
Keywords: фінансовий ринок; цінний папер; фінансовий брокер; банківська діяльність