Сертифікація бухгалтерів в Україні - Коваленко, Т. В.; Бегун, А. П.; Kovalenko, T.; Begun, A. (КНТУ, 2011)
У статті розглянуто організаційні аспекти та значення професійної сертифікації бухгалтерів в Україні за міжнародними вимогами, зокрема: кваліфікаційні рівні САР/СІР, порядок отримання сертифікату, вимоги для отримання сертифікату. In the article the relevance of the professional certification of accountants Ukraine according to international requirements and skill levels of CAP/CIP, certification procedure, the requirements for certification.
Certification of Accountants in Ukraine
Keywords: міжнародні стандарти фінансової звітності; Євразійська Рада сертифікованих бухгалтерів і аудиторів; міжнародна федерація бухгалтерів; сертифікат CAP/CIPA; професійні організації