Дослідження стійкості виробничого плану молочного комплексу - Ніколаєв, І. В.; Nikolaiev, I.; Николаев, И. В. (КНТУ, 2005)
У роботі розглядаються можливості практичного застосування методів дослідження стійкості автоматичних систем управління для визначення стійкості виробничого плану молочного комплексу. Запропонована методика оцінки запасу стійкості виробничого плану.

The paper discusses the possibilities of practical application of methods for investigating the stability of automatic control systems for determining the stability of the production plan for a dairy complex. A technique for estimating the stability margin of the production plan is proposed.

В работе рассматриваются возможности практического применения методов исследования устойчивости автоматических систем управления для определения устойчивости производственного плана молочного комплекса. Предложена методика оценки запаса устойчивости производственного плана.
Investigation stability of the production plan for the dairy complex
Исследование устойчивости производственного плана молочного комплекса
Keywords: молочний комплекс; автоматичні системи управління; виробничий план; критерії стійкості; характеристичне рівняння; запас стійкості; dairy complex; stability criteria; characteristic equation; system; stability margin; система; критерии устойчивости; характеристическое уравнение; запас устойчивости; молочный комплекс